Download

Om download & samples

For hvert værk er der valgt to samples, så der er lidt forskelligt at lege med. Vi har valgt både et beat-præget sample og et mere melodisk sample. Hver måned fortæller juryen, hvorfor de har valgt disse samples og hvad du kan gøre med det.

Formatet er .mp3. Download af samples er fuldt lovligt, da mestrene bag værkerne har været døde i mere end 70 år. Mærkeligt, men sådan er reglerne.

> Hent januarpakken med samples

Det bedste fra to verdener

Download SWF

Projektets sample-jury

En forblæst oktoberaften i det hedengangne Radiohus mødes seks personer i Radiorådets gamle sal. Hver har de løst en opgave - at isolere samples i 2 klassiske mesterværker:

> KARL AAGE RASMUSSEN
- en af vor tids største danske komponister, som allerede i 70'erne brugte samples af Mahler. Stillet overfor de tekniske muligheder er han kommet i tvivl, og han er ikke sikker på at han bryder sig om den vej projektet er drejet.

> UFFE SAVERY
- som sammen med makkeren Morten Friis, lige har lagt sidste hånd på Safri Duo's kommende album. Ved siden af ham

> DJ NOIZE
-som uden tænkepause knækker Stravinskij's "Le Sacre Du Printemps" op i bidder og looper den. Han viser at opgaven ikke bare er mulig, men at selve konceptet at alle snart får adgang til at loope de største mestre, er nært forestående. På den anden side af bordet sidder:

> JACOB WEIGAND GOETZ
- en yngre komponist som længe har arbejdet med formidling fra hjertet af Musikkens Hus på Gråbrødre Torv. Han kan lide ideen, men den vækker også uro, den er simpelthen for poppet. Ved siden af ham

> KATRINE RING
-dj, forfatter og komponist og admin på sitet VibeZone.dk og til sidst

> THOMAS KNAK
-også kendt som en af vores største electronica-artister, Opiate som bl.a. har remixet Bjørk.

Portrætter af juryen

Download FLV


mixtoverdener